Hjullastförare till Grus & Berg

Hjullastförare till Grus & Berg

Swerock är en av Sveriges största leverantörer av grus- och bergkrossprodukter med drygt 200 täkter.

Vi söker nu en jordnära, engagerad hjullastförare till vår mobila krossverksamhet inom segment Grus och Berg.

Placering varierar inom södra Halland och Skåne.

Om tjänsten

Tjänsten som hjullastförare innebär huvudsakligen att du ansvarar för materialhantering kring den mobila krossen. I tjänsten ingår även daglig service samt att reparationer förekommer.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är handlingskraftig, engagerad och självständig. Du ser lösningar istället för problem och har en positiv inställning.

Kravprofil

Vi vill att du har förarbevis för hjullastare.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peter Wernerheim, platschef, 0705-902963,
Mer info
Kontaktperson Peter Wernerheim, platschef
Telefon 0705-902963
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.