Bulkbilschaufför

Bulkbilschaufför

I rollen som bulkbilschaufför hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig!

Om tjänsten

Som bulkbilschaufför blir din huvudarbetsuppgift att transportera cement och slagg till våra kunder samt till våra egna betongfabriker. Du kommer även att ha ansvar för bulkbilens underhåll och dagliga skötsel.

Majoriteten av körningarna är relativt korta men emellanåt kan arbetet även innebära längre körningar där du ligger ute i veckorna.

Vem är du?

Vi söker dig som är engagerad, lösningsfokuserad och är ansvarstagande. Du är praktiskt lagd och trivs med ett flexibelt arbetssätt. Du har en god organisationsförmåga och kan planera ditt arbete och utföra det på ett effektivt sätt.

Placeringsort är flexibel med möjlighet att utgå från Malmö eller Helsingborg.

Kravprofil

Vi vill att du har CE-körkort samt YKB. Har du tidigare erfarenhet från branschen är detta meriterande.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Rambow, platschef
Telefon 0725-334224
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.