Regionansvarig B2B Säljare

Regionansvarig B2B Säljare

Regionansvarig B2B Säljare Skåne
Swede Energy har sedan 1988 levererat hållbara energilösningar inom sol-, vind- och vattenkraft. Företaget drivs av innovativa entreprenörer som ständigt utmanar branschen. Swede Energy utvecklar nya erbjudanden genom att kombinera teknik och kommersiell kreativitet, alltid i linje med bolagets strävan att driva utvecklingen av mer förnyelsebar energi. Bolaget växer nu kraftigt och behöver förstärka organisationen med ytterligare ett antal Regionansvariga (B2B) Säljare till Skåne.

Om Rollen
Som Regionansvarig ansvarar du för försäljning av nyckelfärdiga solcellsanläggningar i din region. Din kundmålgrupp är fastighetsägare och industrier. Arbetet består i att sälja in solcellsanläggningar som en långsiktig investering till bolagets kunder.

Swede Energy har utvecklat ett helhetserbjudande som innebär att bolaget sköter hela processen från design och optimering, till installation och driftsättning av den nyckelfärdiga solcellsanläggningen. Vår unika lösning gör det enkelt, lönsamt och tryggt för våra kunder att producera egen el från solceller. Swede Energy driver på övergången till det hållbara samhället genom att erbjuda marknadens mest kompletta och tillförlitliga beslutsunderlag för att göra det enklare för våra kunder att våga ta steget in i en solkraftsinvestering.

Du kommer självständigt sköta dina kundmöten och rapportera kontinuerligt till vår Försäljningschef. Du ansvarar för hela processen från identifiering av kunder, etablering av den första kontakt till att genom nyfikenhet och engagemang utveckla en trygg och tillitsfull relation till våra kunder för en långsiktigt hållbar affärsrelation. Som Regionansvarig ingår du i ett dynamiskt team med andra säljare. Vi arbetar nära varandra och samarbetar för att kunna maximera varandras utveckling och bolagets affärer. Som anställd hos Swede Energy får du vara med och påverka bolagets framdrift och framtid.

Om Dig
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av och har arbetat med långa säljcykler, gärna andra typer av fastighetsinvesteringar och har en vana att sälja till stora bolag med komplex beslutsstruktur. Vidare är du skicklig på att skapa långsiktiga relationer och har ett starkt affärsnätverk. Att prata om payback och ROI är självklart för dig. För att klara rollen tror vi att du behöver ha tidigare erfarenhet att hantera affärer/investeringar på >2MSEK. Vi ser det som positivt om du har arbetat med energirelaterade- eller förbättringsinvesteringar i fastigheter med goda dokumenterade resultat. Vidare hanterar du svenska och engelska flytande såväl i tal som i skrift. Tjänsten kräver mycket resande så körkort är en självklarhet.

Som person är du målmedveten, självständig, strukturerad och har en positiv livsinställning. Du ger ett förtroendeingivande, pålitligt och professionellt intryck och ha en hög arbetsmoral.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 8:e mars 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Julia Winberg 073 527 09 05.

Vi erbjuder
Goda förtjänstmöjligheter och chansen att få arbeta i en av världens mest spännande branscher. Företaget är i en stark tillväxtfas och det finns stora möjligheter för dig som vill växa med oss. Vårt företag präglas av en stark lagkänsla, kompetenta medarbetare och en vilja att vända upp och ned på solcellsmarknaden. Vi strävar ständigt efter att utvecklas, som individer, som organisation genom förbättring och effektivisering av våra processer. Vi sätter stort värde på vår personal och ser det som vårt ansvar att ge varje individ bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra arbete och att utvecklas.
Mer info
Kontaktperson Julia Winberg
Telefon 0735270905
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://swedeenergy.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swede Energy är branschledande på att omvandla solens energi till el – säkert, lönsamt och hållbart. I 30 år har vi levererat lönsamma och hållbara energilösningar till kommersiella fastighetsbolag och industrier över hela Sverige. Vi tar helhetsansvar och ger dig ett problemfritt ägande med hög lönsamhet.
Swede Energy – ett naturligt val!