ERFAREN MILJÖKONSULT INOM MKB TILL REGION SYD

ERFAREN MILJÖKONSULT INOM MKB TILL REGION SYD

Swecos miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för vattenförsörjning, avloppsrening, avfallshantering och hantering av förorenade områden. Sweco utför även olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar.

Din kommande roll
Swecos verksamhetsområde miljöutredningar i Södra regionen växer och vi vill nu förstärka oss med ytterligare en erfaren medarbetare inom miljökonsekvensbeskrivningar, MKB, för infrastruktur, miljöfarlig verksamhet och vattenverksamhet. Du kommer ingå i en grupp med både erfarna och juniora konsulter där du får stora möjligheter att både utvecklas och ta ansvar. I gruppen arbetar idag 18 konsulter med främst tillståndsansökningar enligt miljöbalken och MKB:er inom ett stort antal ämnesområden. Vi arbetar med projekt inom infrastruktur, planer och program, miljöfarlig verksamhet, natur- och kulturmiljö och vattenverksamhet. Största delen av gruppen arbetar från Malmö men det finns även möjlighet till huvudsaklig placering på våra kontor i Kristianstad eller Kalmar.

Dina erfarenheter
Nu söker vi Dig som har minst fem (5) års erfarenhet av arbete med MKB:er och tillstånd för verksamhet inom något av områden infrastruktur, miljöfarlig verksamhet och vatten­verk­samhet. Du är van vid att arbeta som uppdragsledare eller teknikansvarig men även tillsammans med andra som handläggare. Du drivs av möjligheten att få arbeta i spännande projekt med våra kunder. Du ska ha relevant högskoleutbildning, t. ex civilingenjör miljö, landskapsarkitekt, agronom, biolog eller liknande, samt minst B-körkort.

Dina egenskaper
Som person är du självständig, initiativrik och tar ansvar. Arbetet innebär många interna och externa kontakter och vi ser därför att du är en utåtriktad person med god samarbets­förmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Vi fäster stor vikt vid att du är drivande, nytänkande och gärna tar dig an och utvecklar både vår egen och våra beställares verksamhet. Vi värdesätter att du som lagspelare är engagerad och nytänkande och tar ett aktivt ansvar för vår gemensamma utveckling. I tjänsten ingår kundbesök och marknadsföring av våra tjänster till både nya och befintliga kunder. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Vårt erbjudande
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning. Inom vår grupp arbetar vi tillsammans, inspirerar, utvecklar och stöttar varandra. Våra värdeord är lagarbete, nytänkande, engagemang och ansvar.

Ansök så snart som möjligt då vi kallar till löpande intervjuer under juni.

Välkommen med Din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Kontaktperson
Annelie Färnström
0722-387593

annelie.farnstrom@sweco.se
Mer info
Kontaktperson Annelie Färnström
Telefon 0722-387593
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)