Panelmontör till Svenska Solpanelmontage i Malmö!

Panelmontör till Svenska Solpanelmontage i Malmö!

Har du redan rollen som Montör, Snickare, Takläggare eller Plåtslagare eller har annan liknande roll idag och vill ta klivet in i ett framgångsrikt bolag med möjlighet till utveckling? I så fall kan du vara den vi söker! Svenska Solpanelmontage är bolaget som präglas av en familjär känsla och står för hög kvalitet. Våra kunder och samarbetspartners vill jobba med oss om och om igen, vilket är ett bevis på att vi håller den höga nivå som vi står för. Vi växer så det knakar och vi behöver fler montörer till vårt kontor i Malmö.

Lokalisering: Vårt kontor ligger i Malmö där vi utgår ifrån, men jobbet sker runt om i Skånes regioner

I rollen som Panelmontör...
blir du en av ca 30 medarbetare som tillsammans utgör Svenska Solpanelmontage och skapar vårt goda rykte i branschen. Vår huvudsyssla är montage och installation av solpaneler, där ca 75% görs på villor och resterande på exempelvis lantbruk och industri. Idag är vi sju personer i Malmö, men planen är att inom kort bli ca 15 st. Vi växer alltså så det knakar och därför finns det också möjligheter för rätt person att inom kort avancera till arbetsledare.

I din roll Panelmontör blir du en del i ett tight arbetslag på tre personer som dagligen möts upp 07.00 på kontoret för att tillsammans tar er ut till kunden som ett lag. Det ni tre som följs åt och stöttar varandra i det dagliga arbetet och tillsammans installerar kompletta solcellsanläggningar ute på tak hos våra kunder.

I rollen ingår bland annat:
  • Tät dialog med din arbetsledare
  • Montage av byggnadsställning
  • Inmätning och infästning av solceller på tak
  • Placering, montage och koppling av solceller
  • Funktionstestning och driftsättning
För att lyckas som Panelmontör...
  • Har du byggerfarenhet av någon form, och är fullständigt trygg med att hantera de verktyg vi använder.
  • Har tydlig förståelse för att teamet och kunderna är viktiga, och är därmed en lagspelare och står för god service.
  • Att hålla tiden är en självklarhet för dig och du står för god kvalitet.
  • Du kommunicerar väl på svenska
  • Du har körkort
Svenska Solpanelmontage... grundades 2016 och är ett renodlat montage och installationsföretag med verksamhet i Skåne, Halland och Västra Götaland. Våra kunder är först och främst återförsäljare av solenergi som fokuserar på långsiktighet och kvalité. De väljer att arbeta med oss då vi kan hjälpa dem att leverera nyckelfärdiga anläggningar över ett stort område utan avkall på kvalité.

Vi erbjuder en arbetsplats med trevliga kollegor, god gemenskap och bra arbetsmiljö. För oss är det viktigt att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Vi på Svenska Solpanelmontage tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med certifiering och utbildning.

För att läsa mer besök oss på https://www.solpanelmontage.se/

För att söka rollen...
är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 15/7 2022. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor vänligen kontakta oss hr@solpanelmontage.se

Anställning hos: Svenska Solpanelsmontage AB

Omfattning: heltid, vardagar mellan kl. 07.00-16.00

Start: enligt överenskommelse
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)