Gör skillnad! Jobba som värvare i Malmö Infinity helg!

Gör skillnad! Jobba som värvare i Malmö Infinity helg!

Jobba som värvare för Röda Korset och hjälp oss sprida hopp världen över! Du behöver inte lämna Sverige eller ens Malmö för att uppfylla dina drömmar om att göra världen till en bättre plats! Krig, konflikter och katastrofer kan du hjälpa till att lösa genom att gå med i världens största humanitära nätverk!

Du som läser det här känner säkert till fler konflikter i världen än vad du har fingrar och tår. Du försöker i vardagen vara en hemlig hjälte genom att debattera, diskutera och engagera andra i din omgivning att uppmärksamma att alla inte har det som vi i Sverige. Vilken tur att just du läser det här, för vi har ett jobb åt dig! Röda Korset är väldens främsta katastroforganisation - och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp!

Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare, vilket du gör genom direktdialog med människor via metoden dörrknackning och möte med människor på stan. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stödja vårt arbete och våra frivilliga i katastrofer. För att engagera människor så brukar vi informera om vad som händer i världen, här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för! Situation i Syrien, Irak, Afghanistan eller Sydsidan? Vi finns i över 191 länder, så valet är ditt!

Välkommen att söka till vårt senaste tillskott; Malmö Infinity helg, ett kombinerat Door-och-streetteam som är för dig som vill arbeta lördagar, söndagar och eventuellt någon vardag.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är målinriktad, engagerad och motiverad, vågar argumentera för din sak och verkligen gillar att skapa en dialog med nya människor.
 • Är bra på att engagera och övertyga människor
 • Trivs att jobba utomhus i alla väder
 • Gärna har erfarenhet av värvning eller direktförsäljning
 • Är öppen, social och positiv
 • Vill utvecklas och är resultatfokuserad
 • Delar Röda Korsets värderingar
 • Har fyllt 18 år och behärskar svenska språket flytande
Vi erbjuder dig
 • Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet.
 • Utbildning inom humanitära insatser, kommunikations- och värvningsteknik
 • Att arbeta tillsammans med ett team där alla brinner för att göra skillnad
 • Fast timlön och trygga arbetsvillkor
 • Möjlighet att jobba 2-3 dagar/veckan
Praktisk information

Lön 123 kr/h

Anställningsform Provanställning

Arbetsort Malmö med omnejd

Arbetstider helg (street): 10.30-17.15.

Metod Door och street

Omfattning 2-3 dagar/veckan (lör-sön är obligatoriskt)

Sista ansökan Löpande

Introduktionsutbildning 21 november

Kontakt (vid frågor) Maria.zaar@redcross.se

Rekryteringen sker löpande, så vi vill gärna ha din ansökan redan idag!

https://www.redcross.se/jobba-hos-oss/varvare/

https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RödaKorset
Sista ansökningsdag 18 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 17 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen.