Säljare Deltid

Säljare Deltid

Om tjänsten

Bli en del av vårt vinnande team!

Fiskbilen söker dig med intresse att vara deltidssäljare hos ett framgångsrikt och starkt företag med högkvalitativa fisk- och skaldjursprodukter för hemleverans.

Deltidssäljare

Som deltidssäljare hos Fiskbilen i Malmö är du flexibel med arbetstiderna, har en hög ambitionsnivå, gillar ett högt tempo och ett utmanande arbete.
Egenskaper hos dig som person är ett tydligt engagemang, stort fokus på uppgiften, lätt att prata och få kontakt med människor, samt har B-körkort.
Du ser varje tillfälle och kontakt som en möjlighet att berätta om våra produkter och att stärka vårt varumärke.

Din roll som deltidssäljare blir att söka upp kunder i villa- och bostadsområden och sälja våra produkter på plats, från egen frysbil. Du får eget ansvar för specifika områden och kommer att arbeta självständigt. Du bygger och utvecklar relationer med dina kunder och besöker dem efter ett rullande schema. Ibland förekommer även leveranser till kunder som har beställt varor i vår online butik.

För att beskriva tjänsten hos Fiskbilen är ingen dag lik den andra. Tjänsten som deltidssäljare gör att du får träffa många människor i olika situationer och du har alltid vårt starka varumärke med nöjda kunder i ryggen.

Är du rätt person ger tjänsten dig stor frihet och mycket goda möjligheter till förtjänst.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar in i vårt glada och redan framgångsrika säljteam. Vi kräver ingen erfarenhet från tidigare försäljning, mer viktigt är att du är målmedveten och vill utmana dig själv, nå nya mål samt snabbt kan förstå verksamheten och våra värden.

Vi erbjuder dig att utvecklas tillsammans med oss och ha en nyckelroll i ett företag som funnits på marknaden sedan 2004, och som bara blir starkare för varje dag. Vårt kontor och vår verksamhet utgår från Cederströmsgatan i Malmö.

Vi utökar nu verksamheten med fler deltidssäljare och finns tjänsten utlyst här är den fortfarande tillgänglig och rekrytering pågår. Vår säljstyrka är idag övervägande manlig varför vi även gärna ser kvinnliga sökande.

Om du tycker att detta låter intressant ber vi dig fylla i formuläret med din ansökan.

Välkommen till ett spännande arbete med många möjligheter och trevliga arbetskollegor.

Kontaktuppgifter för mer information:

Pantea Hendriksen, rekrytering Malmö
076-774 34 01
pantea@fiskbilen.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://fiskbilen.se/
Sista ansökningsdag 3 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Fiskbilen har verkat i Stockholm, Göteborg och Malmö i över 14 år. Vi kan med stolthet säga att en stor del av våran personal har följt med oss från starten. Vi har två gånger blivit utnämnda till Gasellföretag av Dagens Industri. Vårat mål är att erbjuda den bästa sjömaten direkt från producent till kund utan onödiga mellanhänder.