Testingenjör

Testingenjör

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du vara involverad redan i projektens startfas för att ge din input till testbarhet. Det vill säga att du kommer påverka både vad som ska testas och hur det ska testas. Du får möjlighet att överse produktens utveckling från idé vidare in i prototyp fram till färdig produkt, samt parallellt arbeta med utvecklingsarbetet. Det kan bl.a. innebära:
  • Utveckling av automatiska testfall i Python / Cucumber / Selenium
  • Planering av tester, test- och testdatadesign, och uppföljning av både automatiserade och manuella
  • Arbeta nära ihop med andra testare och tillsammans forma strategier och strukturer
  • Arbetet kan ske i både Windows- och Linuxmiljö
Ovanstående är endast övergripande arbetsuppgifter, vår kund har en rad olika projekt att erbjuda som kan anpassas efter dina önskemål och starkaste kompetenser.

Din profil

För att vara en stark kandidat för rollen ser vi gärna att du uppföljer följande:
  • Minimum 1 års erfarenhet av testautomation, gärna på utvecklarsidan
  • Slutförd högskole- / universitetsutbildning inom Systemutveckling, Elektroteknik, Datateknik eller relevant YH
  • Flytande i tal och skrift både i svenska och engelska, samt innehar B-körkort
Personlighetsmässigt är det viktigt att du är teknikintresserad, konsultmässig samtidigt som du trivs med ansvarsfullt och högintensivt arbete.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett innovativt konsultbolag som arbetar med IT. Bolaget erbjuder konsulter, lösningar och verktyg som hjälper deras kunder att utveckla och sälja sina produkter. Man kommer här bli en del av ett vinnande team som ligger i framkant inom den moderna industrins behov. Kontoret är placerad centralt i Malmö.