Deltidstjänst som tekniksäljare till attraktivt bolag!

Deltidstjänst som tekniksäljare till attraktivt bolag!

Dina arbetsuppgifter

Som säljare hos vår kund kommer du arbeta med försäljning av hemelektronik och alltid se till att vara uppdaterad och kunnig kring sortimentet. Då bör ha förmågan att avläsa kundens behov och alltid matcha med de bästa produkterna. Till tjänsten tillhör även att ta emot varor och packa upp dessa i butiken så att utbudet alltid är uppdaterat. Tjänsten kommer vara på deltid och du kommer bli en del av en extrapool, arbetet kommer därmed variera mellan vardagar och helger.

Din profil

Vi ser gärna att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du bör ha ett intresse för hemelektronik och en nyfikenhet att lära dig kring nya produkter. Har du tidigare arbetat med någon typ av försäljning är detta meriterande. Som person tror vi att du är lyhörd och alltid har en förmåga att sätta kunden i fokus. Du bör trivas med att arbeta i team och ha förmågan att inspirera människor med ditt egna intresse för produkterna. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär rekryteringsprocessen sker genom Studentwork men du kommer anställas direkt av vår kund. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 juli (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund som är en butik som säljer hemelektronik med inriktning mot ljud och bild, söker nu dig som vill arbeta extra vid sidan av studierna på främst helger och kvällar. Har du ett intresse för teknik och trivs i en säljande roll med kundfokus tveka så inte att ansöka tjänsten!