Driven Administratör till DAM/WEBB-projekt sökes till kort uppdrag i Malmö!

Driven Administratör till DAM/WEBB-projekt sökes till kort uppdrag i Malmö!

Är du en vass administratör med erfarenhet av att ha arbetat i DAM- eller PIM-system? Har du en känsla för färg och form och är bekväm med Photoshop som verktyg? Då kan vi ha ett uppdrag för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning, ett internationellt kosmetikföretag med kontor i Malmö, söker vi nu en administratör för ett kortare uppdrag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med Digital Assets Management, att exportera bilder & material från en existerande bildserver till ett DAM-system samt rambyggnad i det nya systemet. Du kommer även att arbeta med webbadministration, att överföra information till den nya hemsidan samt att förse den med nytt innehåll, bild och text. Utöver att arbeta i olika system och med företagets hemsida kommer Photoshop att vara ett av dina främsta verktyg.

Anställningen avser ett tidsbegränsat projekt som förväntas pågå cirka 1,5 - 2 månader, med start i slutet av juli. Arbetstiderna är förlagda till vardagar sedvanlig kontorstid och omfattningen är på heltid. I tjänsten kommer du vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med olika CMS-system och är en bekväm användare av Photoshop. Erfarenhet av att arbeta i projektform är meriterande. Då vår kund är ett internationellt företag är det ett krav att du har flytande kunskaper i både svenska och engelska, särskilt i skrift.

Som person är du driven, har du ett strukturerad sinne med god prioriteringsförmåga. Du är orädd att anta dig an nya problem på egen hand och har ett bra lösningstänk. Vidare ser vi gärna att du är kreativ och har öga för detaljer. Vi ser det som en självklarhet att du har ett brinnande intresse för grafisk formgivning.

Tycker du att det låter intressant? Sök då så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpnade!

Sökord: WEB, DAM, Webbadministratör, administration, Photoshop, Digital Assets Management, Marknadsföring, kommunikation
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 juli 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com