Vill du ha ett roligt och fartfyllt extrajobb i porten till Sverige?

Vill du ha ett roligt och fartfyllt extrajobb i porten till Sverige?

Är du serviceinriktad och vill jobba extra under terminen, är du tillgänglig två vardagar i veckan? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu en ny kundtjänststjärna till Öresundsbrons kundcenter i Malmö för flexibelt extrajobb. På Öresundsbrons kundcenter jobbar du med varierande och roliga uppgifter på den "sista" arbetsplatsen innan man lämnar Sverige.

Du kommer arbeta i ett kontorslandskap, men det är långt ifrån det traditionella kontoret. Du kommer att befinna dig i en internationell miljö, där du kommer i kontakt med omvärlden. Du kommer vara en del av ett härligt team med engagerade och kunniga medarbetare! Förutom att du kommer att svara på kundserviceärenden via telefon och mail så ska du vara redo för alla möjliga uppdrag som kan dyka upp. Eftersom det är många dansktalande kunder som ringer är det viktigt att du har en förståelse för det danska språket.

Arbetstiderna är kontorstider under vardagarna och passen är mellan 08.45-17.15. Det finns även möjlighet till helgarbete. Arbetet inleds med en utbildning och därefter önskar vi att du kan jobba ca 16h i veckan. Vi ser gärna att du ska arbeta uppemot heltid under jul och andra ledigheter, så du bör vara tillgänglig under den perioden men det kommer förekomma en viss flexibilitet. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd och arbeta vid Öresundsbrons Kundcenter i Malmö.

Detta söker vi:

Vi söker en social och serviceminded person som har tidigare erfarenhet av kundservice. Du tycker om att ha varierande och utmanande uppgifter, och du har minst 1 år kvar av studierna. Personen vi söker har en positiv inställning och bidrar till god stämning på arbetsplatsen! För att trivas på denna arbetsplats bör du vara lösningsfokuserad, flexibel och vara med på att dagens schema och prioriteringar snabbt kan kastas om. Det är viktigt att du har god kommunikationsförmåga gentemot kunderna och samtidigt kunna arbeta effektivt.

Då du kommer arbeta i 3 olika system krävs det att du har god datorvana och att du snabbt kan komma in i nya system.

Öresundsbrons kunder pratar både svenska, danska och engelska och därför har vi som krav att du ska kunna förstå alla språken och även vara bekväm med att tala på engelska och ytterligare ett av dem. Plus är det om du har lite förståelse för det tyska språket.

Vill du bli en del av vårt härliga team? Sök redan idag då vi jobbar löpande med att boka in intervjuer!

Om arbetsgivaren:

Öresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Öresundsbro Konsortiet äger och driver Öresundsbron mellan Danmark och Sverige. Vi är 170 duktiga medarbetare som arbetar med att öka trafiken över Öresund och vår vision är att Öresundsregionen ska bli ett kraftcentrum som gör den mer attraktiv att besöka och att leva och arbeta i. Våra medarbetare är förutsättningen för vår framgång och vår organisation är präglad av proaktivitet, förändringsvilja och öppenhet.

Sökord: Extrajobb, Kundtjänst, Studerande, Kundservice, Öresundsbron

Sökord: Extrajobb, Kundtjänst, Studerande, Kundservice, Öresundsbron
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com