Vill du arbeta extra med administration och enklare lagerarbete i Malmö?

Vill du arbeta extra med administration och enklare lagerarbete i Malmö?

Nu söker Student Consulting studenter som vill arbeta som administrativ lagerpersonal hos vår kund i Limhamn!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett läkemedelsföretag på Limhamn i Malmö. På lagret arbetar en mindre grupp där stämningen är god och det är högt i tak. Vi söker dig som kan arbeta upp till 16 timmar i veckan, måndag - fredag.

I tjänsten kommer det ingå mottagning av leveranser, enklare orderplock samt paketering av varor som sedan skall levereras ut till kund.

Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

Detta söker vi:

För att passa in på detta uppdrag bör du tidigare ha erfarenhet inom administration, orderplock eller likvärdigt arbete inom butik. Som person ser vi att du är noggrann, strukturerad och en god lagspelare. Viktiga egenskaper för tjänsten är att du är självständig och klarar av repetitivt arbete. Vidare ser vi att du är en öppen, drivande och social som person. För att vara aktuell för tjänsten bör du vara tillgänglig för start omgående och vara student/ha annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Låter detta uppdrag intressant? Sök tjänsten redan idag, vi tillämpar löpande urval och intervjuer!

Sökord: Orderplock, Administration

Sökord: Orderplock, Administration
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com