Vikarie till Pysslingen Förskolor i Malmö!

Vikarie till Pysslingen Förskolor i Malmö!

Har du ett stort engagemang för barn vill jobba extra inom förskola? I samarbete Pysslingen förskolor i Malmö söker vi studenter till en vikariepool!

Information om uppdraget:

Pysslingen Förskolor i Malmö består av sex förskolor utspridda över staden. Som vikarie är du ambulerande och kan arbeta på samtliga skolor. Det som förenar förskolorna är en gemensam värdegrund, kvalitetsarbete och ett omsorgsfullt lärande.

Som vikarie ersätter den ordinarie personalen och är behjälplig i varierade aktiviteter och utför arbetsuppgifter utifrån barnens behov. Tillsammans med övriga pedagoger arbetar du för att bidra till en värdefull dag för barnen på förskolan. Ingen dag är den andra lik vilket gör jobbet både utmanande och utvecklande. Integritet, trygghet och säkerhet präglar arbetet. Arbetet utförs till största del utomhus och du bör självklart trivas med detta.

Behovet uppstår ofta med kort varsel och du kommer därför ofta bli kontaktad med kort varsel. Arbetstiderna är varierande, men oftast mellan 8-16. Arbetsplatsen präglas av en händelserik miljö och ett högt tempo.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller arbete. Du kan arbeta minst två pass/vecka. Du har en slutförd gymnasieutbildning och har erfarenhet av arbete med barn som exempelvis fritidsaktiviteter, föreningsverksamhet eller arbete som barnskötare. Det är mycket meriterande om du är behörig barnskötare eller studerar till förskolelärare.

Personlige egenskaper vi söker är god samarbetsförmåga, nyfikenhet, flexibilitet, empati och engagemang. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska språket. Rekryteringen sker löpande och starten är omgående. Skicka in din ansökan idag!

Om arbetsgivaren:

Pysslingen Förskolor har drygt 100 förskolor i Stockholm, Mälardalen, Östersund, Halmstad och Skåne. Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Man är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Medarbetar har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Sökord: extrajobb, barnomsorg, barnskötare, förskola, vikarie

Sökord: extrajobb, barnomsorg, barnskötare, förskola, vikarie
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com