Vi söker nya kollegor inom kundservice till vår växande kund i Malmö!

Vi söker nya kollegor inom kundservice till vår växande kund i Malmö!

Är du serviceminded, engagerad och har förmågan att arbeta självständigt? Ansök då omgående, så kanske det blir DU som börjar ny karriär i vår!

Information om uppdraget:

Student Consulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.
Just nu söker vi nya medarbetare som vill hjälpa vår kund, ett stort mediehus, att ge förstklassig service till deras kunder.

Som kundservicemedarbetare kommer du via telefon, mejl och chatt möta befintliga och potentiella kunder. Din uppgift är att ge råd, svara på frågor och etablera goda kundrelationer och erbjuda kunden en servicenivå i toppklass. Detta gör du genom högt engagemang och tydliga målsättningar.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta heltid, med start i börjanav oktober. Tjänsten inleds med en utbildning i fem dagar. Dina arbetstider kommer i tjänsten vara dagtid måndag-fredag. Du kommer att arbeta som konsult uthyrd till vår kund.

Vi jobbar löpande med urval, så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är prestigelös och ödmjuk och gillar självständigt arbete. Det är också viktigt att vara stresstålig, lösningsorienterad och ha en god kommunikationsförmåga.
Ett krav är att du tidigare ska ha arbetat med kundkontakt tidigare, gärna över telefon. Viktigt är att du trivs i en social miljö och brinner för service.
Ett krav är också att du ska ha god datorvana och snabbt kunna lära dig nya system.

Är du personen vi söker? Ta chansen och skaffa dig värdefull erfarenhet för framtiden! Sök tjänsten idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com