Vi söker en finsktalande student till kundtjänstarbete i Malmö

Vi söker en finsktalande student till kundtjänstarbete i Malmö

Brinner du för att ge kundservice i toppklass? Är du en driven, framåt och serviceorienterad person? Nu söker vi Dig som vill ha ett meningsfullt extraarbete som finsktalande kundservicemedarbetare.

Information om uppdraget:

För kunds räkning i Malmö söker vi nu en driven, noggrann och positiv student som tycker att det är kul att arbeta med service och som skriver och pratar finska obehindrat.
Rollen som kundtjänstmedarbetare innebär kontakt med företagskunder via telefon och mail samt företagets interna försäljnings- och distributionsavdelningar i Finland från vårt kontor i Malmö. Tillsammans med kunden löser du deras frågor så att det för kunden känns att de har fått bästa möjliga service. I tjänsten ingår även en del administrativa arbetsuppgifter samt att hantera utgående samtal för att kvalitetssäkra vårt arbete.

Vår kund arbetar utifrån konceptet "one-stop-shop" vilket innebär att arbeta med allt från att hantera kunders förfrågningar till accounting och merförsäljning. Förutom kontakten med våra kunder hanteras även:
  • Kontrakt och uppdatering av prislistor
  • Fakturering och indrivning av utestående betalningar
  • Koordinering med inkassoföretag
Arbetet kommer att fungera som ett extrajobb vid sidan av dina studier, där du under terminen bör kunna jobba två dagar i veckan samt upp mot heltid under sommaren. Du kommer under uppdraget vara anställd genom Student Consulting men arbeta ute hos vår kund. Tillsättning av tjänsten sker omgående så tveka inte med din ansökan.

Detta söker vi:

I rollen som kundtjänstmedarbetare jobbar du främst med att ta emot inkommande samtal från företagets kunder, besvarar deras frågor och är lyhörd för deras önskemål. Vid sidan av samtalen administrerar du och följer upp de ärenden du behandlar.

Kvalifikationer:
  • Flytande finska i tal och skrift.
  • Behärska engelska i tal och skrift är en fördel
  • Erfarenhet av kundtjänst, call center och/eller B2B
Sökord: Kundtjänst, kundservic, support, extra, finsktalande, finska
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se