Vi söker en affärsutvecklare till ett IT-startup i kraftig tillväxt!

Vi söker en affärsutvecklare till ett IT-startup i kraftig tillväxt!

Drömmer du om att bli en del av ett startup-företag i IT-branschen, där inlärningskurvan är brant och möjligheterna många? Då har vi jobbet åt dig!

Information om uppdraget:

På uppdrag av vår kund, Wired Relations, söker vi en affärsutvecklare för att bidra till utvecklingen på den svenska marknaden.

Wired Relations är ett danskt SaaS tech-bolag inom Privacy & Security Management som hjälper både stora och små företag att följa regelverk som GDPR. Wired Relations har för närvarande 22 anställda i Danmark, Polen och Färöarna, men då det är ett företag med tillväxtmål kommer Wired Relations under de kommande åren att anställa fler kollegor.

I din roll som affärsutvecklare kommer du att bidra till företagets tillväxt. Du kommer att utveckla säljstrategier och bygga upp företagets kundportfölj. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Prospektering/ hitta leads och söka upp relevanta (svenska) företag inom danska relevanta företag
  • Informera potentiella företagskunder och offentliga institutioner om Wired Relations produkter via uppsökande kontakt via e-post, telefon och hålla i presentationer
  • Boka möten till Account Managers
Till din hjälp kommer du dagligen att arbeta i HubSpot och LinkedIn Sales Navigator.

Detta kan du förvänta dig:
Du blir en del av ett snabbväxande team där entusiasm, samarbete och laganda är nyckelorden. Du erbjuds flexibilitet i förhållande till arbetstiden och du kommer att ha ett stort inflytande på företagets framtida försäljningsstrategier och få relevant försäljningserfarenhet.

Som vi tidigare nämnt växer företaget snabbt och kan på lång sikt behöva kompetens inom flera olika områden. Det finns därför goda möjligheter att utvecklas och avancera internt och till exempel bli Account Executive på sikt.

Detta söker vi:

Detta söker vi:
Vi söker entusiaster med mod som inte slås ned av ett nej. Vi söker dig som är engagerad och inte räds kalla samtal. Vidare så trivs du med att prata med olika människor och har förmågan att bygga förtroende över telefon.

Helst har du en bakgrund inom IT-säkerhet eller en juridisk bakgrund till exempel jur.kand. Kunskapen från juridik underlättar för att kunna informerar företagen om lagstiftningen samt företagens skyldigheter. Juridisk kunskap är inte ett krav, och om du har erfarenhet av försäljning av t ex programvara, välkomnar vi din ansökan.

Dessutom vill vi gärna att:
  • Du har goda skriftliga och muntliga färdigheter i svenska och engelska
  • Du har erfarenhet av CRM-system och marknadsföringsverktyg
  • Du har erfarenhet av uppsökande försäljning.
Praktisk information:
Detta är en heltidstjänst inom normal kontorstid. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

Vill du vara med på Wired Relations framtida tillväxtresa? Vänligen skicka ditt CV idag. Välkommen med din ansökan redan idag!

StudentConsulting hanterar den inledande delen av rekryteringsprocessen, som omfattar ett arbetspersonlighetstest och bakgrundskontroll. Vi kallar till intervjuer löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com