Vi söker dig som vill jobba med kundsupport på försäkringsbolag i Malmö!

Vi söker dig som vill jobba med kundsupport på försäkringsbolag i Malmö!

Är du ute efter en ny utmaning inom service och vill hjälpa kunder i deras ärenden? Sök tjänsten redan idag då tjänsten kommer tillsättas omgående!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill jobba som skadetekniker på vår kunds kontor i centrala Malmö. Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag som erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare. I din roll kommer du vara placerad på en avdelning som arbetar med att upprätta kostnadskalkyler samt vara mellanhanden mellan kunden samt verkstaden. Din roll är således väldigt serviceorienterad och du kommer ha ett stort ansvar i hanteringen av olika kostnadskalkyler, kvalitetsgranskning, försäkringsfrågor samt ta beslut kring dessa. I dina arbetsuppgifter ingår även kund och leverantörssupport.

Eftersom kundkontakten sker genom inkommande samt utgående samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Rollen som skadetekniker innebär mycket kund- och leverantörskontakt och det är därför viktigt att du tycker om att arbeta med service och att du alltid levererar på hög nivå. Du kommer vara en del av ett team som aktivt verkar för ett gemensamt arbetssätt med stort kundfokus. Din framgång i rollen bygger till väldigt stor del på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga. Vi kommer lägga väldigt stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har en fordonsteknisk bakgrund.

Uppdraget är på heltid med start omgående och pågår minst fram till årskiftet. Arbetstiderna är förlagda kontorstid, måndag-fredag. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i centrala Malmö. Anställningen inleds med en kortare internutbildning där du får utbildning i försäkringsvillkor och aktuell lagstiftning.

Detta söker vi:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas ska du trivas i en miljö präglat av högt tempo och teamwork. Som person är du engagerad och har stark drivkraft och har förmåga att arbeta självständigt.

Vi söker dig som:
  • Är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppställda mål.
  • Har god datorvana.
  • Tidigare har arbetat med service i högt tempo, samt gärna över telefon. Det är även meriterande om du har erfarenhet av skadereglering.
  • Sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende.
  • Har förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut.
  • Är strukturerad och noggrann och kan ha många ärenden igång samtidigt
  • Har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi ser din kommunikativa förmåga som en självklarhet för rollen.
  • Meriterande är om du har bilteknisk bakgrund alternativt stort intresse på hobbynivå.
Låter det som det rätta jobbet för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan i dag, vi håller löpande intervjuer och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Sökord: Kundsupport, kundservice, kundtjänstmedarbetare, skadereglerare, försäkring
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se