Vi söker dig som vill extrajobba som administratör på Orkla Foods Sverige

Vi söker dig som vill extrajobba som administratör på Orkla Foods Sverige

Är du student och vill jobba extra bredvid dina studier? Är du även noggrann, flexibel och har ett intresse för mat och dryck? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Till Orkla Foods Sverige söker vi en administratör till deras kundservice. Du kommer att arbeta i en BackOffice-roll där dina arbetsuppgifter bland annat kommer att bestå av fakturahantering, skanna dokument, utforma statistikfiler samt diverse andra administrativa sysslor. Efterhand kommer denna roll att byggas på med fler arbetsuppgifter.

Arbetstiderna är 07:45-16:30 måndag till fredag och vi ser gärna att du är tillgänglig för arbete cirka 16 timmar per vecka, du kan även komma att bli inringd med kort varsel. Du kommer kunna arbeta både heldagar men även del av dagen. Det kan även bli möjligt att arbeta under sommaren.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill ha ett värdefullt extrajobb på ett spännande företag. Som person är du flexibel, ansvarsmedveten, initiativtagande samt kvalitetsmedveten. Du har även en känsla för ordning och reda samt är strukturerad i ditt arbetssätt. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan och engagemanget. Vana av att arbeta i affärssystemet Movex eller SAP är meriterande. Du ska vara flytande i svenska och engelska samt ha minst 1,5 år kvar på dina studier.

Du kommer att bli anställd som konsult hos oss på StudentConsulting men bli uthyrd till Orkla Foods Sverige. Uppdraget startar omgående och vi jobbar löpande med urval och intervjuer. Skicka därför din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren:

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Deras varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Mrs Cheng's, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. De har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Simrishamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Orklas vision är att vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till värdeorden - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Sökord: extrajobb, student, administratör, administration, kundservice, backoffice.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se