Vi söker dig som är student och vill sommarjobba som Skadereglerare!

Vi söker dig som är student och vill sommarjobba som Skadereglerare!

Just nu söker vi på StudentConsulting fler stjärnor till vår kund i försäkringsbranschen. Är du student med erfarenhet av service och vill få in en fot på ett välkänt försäkringsbolag? Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget:

Ditt uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Malmö där du bland annat kommer att vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt via telefon, ta emot inkommande samtal/mail och administrera samt hantera ärenden. Utöver det ingår det i dina arbetsuppgifter att du kommer arbeta med inhämtning och utvärdering av information samt fastställande av orsaken till skadan som har uppstått. Du kommer även ta ställning till huruvida skadan skall ersättas enligt gällande lag/praxis och försäkringsvillkor.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt. Du kommer arbeta heltid, måndag-fredag mellan kl. 08.00-16.30 alt 08.30-17. Du kommer att arbeta som konsult uthyrd till vår kund i centrala Malmö. Tjänsten kommer starta den 1:a juni med en internutbildning där du får utbildning i försäkringsvillkor och aktuell lagstiftning.

Detta söker vi:

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av kundsupport, administrativt arbete och att arbeta över telefon kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre. Krav för tjänsten är att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi ser din kommunikativa förmåga som en självklarhet för rollen.

Vi söker dig som är student och är det minst ett år framåt, under sommaren kommer du arbeta heltid och under terminerna ser vi gärna att du kan jobba 16 timmar/vecka.

Sökord: Service, Kundtjänst, Kundsupport, Skadereglerare

Sökord: Service, Kundtjänst, Kundsupport, Skadereglerare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com