Vi söker Business Controller till Øresundsbron!

Vi söker Business Controller till Øresundsbron!

Har du en bakgrund inom ekonomi och har ett öga för kvalitet, analys och uppföljning? Är du en öppen och social person som inte är rädd för att ta egna initiativ? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Å Øresundsbro Konsortiets vägnar söker vi nu en Business Controller. I denna tjänst kommer du i nära samarbete med kollegor från hela verksamheten att driva och medverka i projekt och ansvara för verksamhetsuppföljning, utveckla och förbättra inom olika typer av systemstöd för uppföljning av verksamheten. Som Business Controller rapporterar du till ekonomichefen.

I denna tjänst ingår arbetsuppgifter som:
  • Verksamhetsuppföljning, analys och rapportering av mål och KPIer
  • Driva, ge support och följa upp aktiviteter inom verksamheten
  • Utvecklingsarbete inom systemstöd/dashboard
  • Ad hoc-analyser
  • Agera stöd till verksamheten, ledningsgrupp och VD
Detta är en heltidstjänst med start omgående som sträcker sig fram till årsskiftet, men det kan finnas en chans till förlängning. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentCosulting, men arbetet utförs hos Øresundsbro Konsortiet. Arbetet är förlagt till sedvanliga kontorstider, måndag till fredag och utförs främst på plats.

Detta söker vi:
  • Vi ser att du är civilekonom eller har motsvarande utbildning inom ekonomiområdet.
  • Du har ca 3-5 års erfarenhet inom området och har god förståelse för redovisning samt gedigen erfarenhet av analys och verksamhetsuppföljning.
  • Goda kunskaper i svenska och/eller danska i tal och skrift är ett krav.
  • Du har mycket goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du har erfarenhet av NAV.
I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och tidigare erfarenhet. Vi ser att du som person är strukturerad, har en hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helhet. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende och att självständigt driva ditt arbete framåt.

Låter detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen att söka redan idag! Vi arbetar med urvalet löpande och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person.

Om arbetsgivaren:

Øresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro Konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan Danmark och Sverige. Vi är 170 medarbetare som arbetar med att öka trafiken över Öresund och vår vision är att Öresundsregionen ska bli ett kraftcentrum som gör den mer attraktiv att besöka och att leva och arbeta i. Våra medarbetare är förutsättningen för vår framgång och vår organisation är präglad av proaktivitet, förändringsvilja och öppenhet.

Sökord: Verksamhetsutveckling, Civilekonom, Ekonomi, Controller, Business Controller

Sökord: Verksamhetsutveckling, Civilekonom, Ekonomi, Controller, Business Controller
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 okt 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com