Välkänt försäkringsbolag söker nya kollegor inom kundtjänst/skadereglering!

Välkänt försäkringsbolag söker nya kollegor inom kundtjänst/skadereglering!

Är du ute efter heltidsjobb inom kundservice? Har du erfarenhet av service och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då kan du vara den vi söker !

Information om uppdraget:

Tjänsten innebär att hjälpa företagets kunder med hantering av skador som uppstått i samband med deras fordon eller hem. Du kommer arbeta med inhämtning och utvärdering av information samt fastställande av skadeorsak. Du kommer även ta ställning till skadans ersättningsbarhet enligt gällande lag/praxis och försäkringsvillkor.

Eftersom kundkontakten sker genom inkommande samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Din framgång i rollen bygger till väldigt stor del på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga.

Tjänsten är förlagd i Malmö, och du kommer att arbeta heltid, måndag-fredag mellan kl. 08.30-17.00 eller 08.00-16.30. Arbetat börjar 10 september med drygt två veckors introduktion och utbildning inom företagets villkor.

Du kommer bli erbjuden en provanställning av StudentConsulting och uthyrd till vår kund under uppdragsperioden på minst 6 månader. Det finns goda chanser till förlängt uppdrag alternativt att du blir rekryterad direkt till kund efter uppdragsperioden.

Detta söker vi:

För att trivas i tjänsten tror vi att du:
  • Har erfarenhet av service i högt tempo
  • Är positiv och engagerad
  • Trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppställda mål
  • Sätter stort värde på goda kundmöten och skapar förtroende hos kunden
  • Har förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut.
Krav för tjänsten:
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska.
  • Vi ser att du minst har en fullständig gymnasieutbildning, och det är meriterande om du har en akademisk examen
Låter det som det rätta jobbet för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan i dag då rekryteringsprocessen är redan i full gång!

Sökord: Kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundservice, skadereglerare, försäkringsbolag, service, kundsupport, first line, helpdesk
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se