Välbetalt lagerarbete för studenter sökes till Skånemejerier!

Välbetalt lagerarbete för studenter sökes till Skånemejerier!

Just nu söker Studentconsulting två erfarna studenter för lagerarbete hos Skånemejerier!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu två studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Skånemejerier är ett livsmedelsföretag som producerar och säljer livsmedel. Detta är ett företag som satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och du kommer här att ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag som natt på lagret.

Som lagerarbetare på Skånemejerier kommer du framförallt arbeta med orderplock, vilket innebär att plocka ordrar till Skånemejeriers olika kunder. Du kommer att arbeta med Pick by Voice, detta betyder att du kommer få direkta instruktioner från en öronsnäcka under arbetets gång. Arbetsplatsen lägger stort fokus på glädje och teamwork du kommer att ingå i ett härligt team med hög arbetsmoral.

Tjänsten är uppbyggd så att det finns chans till arbete både dag, kväll, natt och helg. Det är viktigt att du kan arbeta i ungefär 2 år framöver och att du kan starta relativt omgående. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd som konsult till Skånemejerier.

Detta söker vi:

Du ska vara en person som studerar på högskola, universitet eller Komvux. Du ska ha hög arbetsmoral, vara punktlig och noggrann samt inte vara rädd för att arbeta med fysiska uppgifter. Vi ser även att du har ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel. Det är meriterande om du har erfarenhet inom lager och produktion men det är viktigare att du drivs av viljan att göra ett bra jobb. Som person ska du ha lätt att jobba i grupp och samarbeta samt att du ska trivas med fysiskt och monotont arbete.

Du ska ha truckkort och möjlighet att ta dig till Fosie alla tider på dygnet.

Är du den person vi söker för detta extrajobb? Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se