Välbetalt helgjobb som produktionsarbetare/maskinoperatör!

Välbetalt helgjobb som produktionsarbetare/maskinoperatör!

Är du student och vill ha ett extrajobb inom produktion? Är du noggrann och trivs med att arbeta effektivt? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Företaget är placerat i Fosie i Malmö och är tillverkare av ingredienser och dekorprodukter till många av Europas ledande livsmedelsföretag. Deras fokus är innovationer och skräddarsydda produkter som kan hjälpa till att förnya deras kunders sortiment.

Vi söker nu dig som är student och vill arbeta långa arbetspass under helger. Du kommer att arbeta på en av maskinerna där de tillverkar strössel och kräver stor noggrannhet. Det är meriterande om du har en bakgrund inom livsmedel eller arbeten med hygien och kvalitet.

Arbetstiderna är förlagda fredag kväll till lördag morgon 18.00-06.00 samt söndag 12.00-00.00 och vi ser gärna att du är tillgänglig minst en av dagarna tre helger i månaden.

Du kommer vara anställd som konsult via StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara studerande på universitet/högskola, gymnasium eller komvux. Vi ser gärna att du är långsiktig i tjänsten och är student minst ett år framöver.

Som person är du effektiv och utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet. Du bör trivas med att arbeta långa skift och inte vara rädd för att ta i! Du trivs bra med fysiskt arbete och bör inte vara känslig mot dofter eller ha en väldigt känslig hud då arbetet sker i en doftstark lokal.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se