Välbetalt extrajobb inom produktionen hos Skånemejerier!

Välbetalt extrajobb inom produktionen hos Skånemejerier!

Är du student och vill fylla ut din fritid med produktivt arbete samt erhålla bra referenser inför arbetslivet? Då är det här något för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu två studerande produktionsmedarbetare till en av våra största kunder, Skånemejerier. Du kommer att ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag som natt i produktionen.

Som produktionspersonal kommer din främsta uppgift vara att fylla på tomma pappersförpackningar samt att ta hand om maskinerna. I dina arbetsuppgifter ingår det att vara allmänt behjälplig ute i produktionen och se till att dina kollegor arbete flyter på. Du kommer också arbeta i Skånemejeriers returavdelning, där kommer du rengöra och ta hand om de vagnar som kommer tillbaka till Skånemejerier.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd som konsult till Skånemejerier.

Detta söker vi:

Du som söker detta uppdrag ska vara student på högskola, universitet eller Komvux, ha hög arbetsmoral samt vara punktlig och noggrann. Du ska kunna arbeta minst tre pass i veckan och vi ser även att du har ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel. Har du erfarenhet från lager- eller produktionsarbete sedan innan är det meriterande. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och trivs med fysiskt och monotont arbete.

Du ska ha möjlighet att ta dig till Fosie alla tider på dygnet. Bor du inte i Malmö är det krav att du har körkort och tillgång till bil.

Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se