Truckförare/logistikmedarbetare för sommarjobb!

Truckförare/logistikmedarbetare för sommarjobb!

Nu söker vi en sommarvikare som truckförare till logistikavdelningen hos vår kund. Har du truckkort och vana av att arbeta inom logistik? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill ha ett arbete på heltid i sommar som trivs med att arbeta självständigt och effektivt samt har ett intresse för livsmedelsindustrin. Tjänsten kommer på vår kunds logistikavdelning i Fosie, Malmö.

Arbetet kan delvis vara fysiskt krävande och sker till stor del självständigt då du planerar och genomför produktionsorderna från start till slutförande. I ditt dagliga arbete ingår också truckkörning.

Arbetstiderna kommer vara dagtid måndag-fredag 7:00-15:30.

Behovet kommer vara mellan vecka 25 - 33, med chans till förlängning.

Du kommer att anställas av StudentConsulting men vara uthyrd som konsult till företaget. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Detta söker vi:

För tjänsten krävs det att du tycker om att arbeta effektivt och inte är rädd för att hugga i. Vidare är du som person noggrann, målmedveten och strukturerad.

Det är meriterande om du har erfarenhet eller intresse för produktions-och processteknik. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet från livsmedelsindustrin.

Du bör ha god fysik och trivas med att arbeta i ett högt tempo. Det är ett krav att du har truckkort B3. Avslutningsvis behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Sökord: Lagerarbete, Truckförare, Logistik, Lager, Sommarjobb

Sökord: Lagerarbete, Truckförare, Logistik, Lager, Sommarjobb
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com