Truckförare/lagermedarbetare på heltid sökes till TePe i Malmö!

Truckförare/lagermedarbetare på heltid sökes till TePe i Malmö!

Nu söker vi en riktig teamplayer till TePe:s lager i Malmö! Är på jakt efter ett roligt heltidsjobb inom lager på en bra och trygg arbetsplats? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

TePe är ett expansivt, internationellt företag med huvudkontor och all produktion i Malmö. TePe skapar munhygiensprodukter som bidrar till friska leenden världen över. I varje led, från produktutveckling och tillverkning till marknadsföring och försäljning, är det deras kompetenta och engagerade medarbetare som driver företaget framåt genom nytänkande och smarta lösningar.

Till TePe:s lager söker vi nu engagerade, positiva och lösningsorienterade studenter. Som lagermedarbetare kommer du arbeta med orderplock, lastning, lossning samt truckkörning. Varje vecka skickas TePe:s välkända produkter världen över och du kommer vara en viktig del i denna process. Som konsult på TePe befinner du dig i fräscha lokaler där ordning och reda samt god arbetsmiljö är ledorden. Teamet består utav 11 kompetenta och hjälpsamma medarbetare som ser fram emot att få en ny stjärna i gänget.

Arbetstiderna är förlagda 07:00-15:30 mån-fre.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd som konsult till TePe vars lager och produktion ligger i Fosie.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer - sök därför tjänsten redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som sprider bra energi, är ansvarstagande och tycker om att jobba i ett team som arbetar mot samma mål. Vi tror att du tycker om att ta egna initiativ och ser saker och ting ur ett positivt perspektiv. Du är noggrann, strukturerad och självgående

Krav:
- Truckkort A1-A4 och B1-B4.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat på lager och med truckkörning samt innehar truckbehörighet B5.

Sökord: Truckförare, Malmö, Lager, Heltid, Terminalarbete

Sökord: Truckförare, Malmö, Lager, Heltid, Terminalarbete
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 dec 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com