Truckförare/Lagerarbetare för nattskift i Malmö!

Truckförare/Lagerarbetare för nattskift i Malmö!

Har du erfarenhet av truckkörning och trivs med att arbeta inom lager och terminal sedan tidigare? Trivs du med högt tempo och är en person tar dig an dina arbetsuppgifter med engagemang? Då kanske vi har tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett expansivt företag som genomför kontinuerliga och omfattande satsningar på gröna transporter och miljömässig hållbarhet. Deras uttalade målsättning är att bli södra Sveriges ledande tjänsteleverantör av skräddarsydda transporter, entreprenad, lager och logistiklösningar.

Arbetsuppgifterna kommer att vara riktade mot orderplock av varor samt truckkörning. Arbetet kan även innefatta returhantering, lossning av bilar och övriga lagerrelaterade uppgifter som lageradministration och inventering av varor.

Arbetet är förlagt under natten och passen ligger mellan måndag-fredag kl 20-05. Arbetsplatsen är förlagd i Östra hamnen här i Malmö med goda kommunikationsmöjligheter.

Detta söker vi:

Vi tror att du har en positiv attityd, hög arbetsmoral och är van vid att arbeta mot högt uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning.Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang Det är viktigt att kunna arbeta i ett högt tempo med bibehållen kvalitét samt ha god fysik.

Vidare är det krav att du:
  • Är studerande på minst 50%
  • Har möjlighet att jobba två pass i veckan
  • Har truckkort A och B samt vana av truckkörning sedan tidigare.
  • Har erfarenhet av att arbeta på lager/terminal och fysiska arbetsuppgifter.
  • Trivs i en miljö där det kan vara kallt på vissa avdelningar, runt 3 grader.
Du kommer bli anställd av StudentConsulting med goda chanser till att gå över till vår kund efter ett tag. Vi arbetar löpande med urval så om det är dig vi söker så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: truck, student, extrajobb, malmö, lager

Sökord: truck, student, extrajobb, malmö, lager
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com