Terminal- och lagerarbete för dig som studerar!

Terminal- och lagerarbete för dig som studerar!

Nu söker vi dig som studerar och vill ha ett extrajobb inom lager på kvälls- och nattid hos vår kund nära Sturup. Är du en självständig och ansvarstagande person? Trivs du med fysiskt arbete? Läs då vidare här!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett globalt företag med ett av världens mest kända och beundrade märken. De är världens största expresstransport- och paketleveransföretag, och dessutom en ledande leverantör av specialtransporter, logistik-, kapital- och e-handelstjänster. Varje dag hanterar de ett flöde av varor, pengar och information i mer än 200 länder och områden världen över.

Arbetsuppgifterna inkluderar främst på- och avlastning av paket i terminalen, paketscanning och paketsortering. Du kommer läras upp på en station i taget och utvecklas för att ta del av hela kedjan. En närmre introduktion sker på en vecka och inkluderar praktisk och teoretisk information, därefter sker arbetet i början tillsammans med kollegor och arbetsledare för bästa upplärning. Arbetet är förlagt över natten mellan 02:45-08:00. Vi ser även att du är intresserad av att gå på kvällspassen efter ett tag och kan variera mellan att arbeta kväll och natt.

Eftersom vår kund arbetar i samarbete med flygtrafik så kommer eventuellt säkerhetsklass 3 genomföras senare i processen.

Du blir anställd som konsult hos StudentConsulting och utför arbetet hos vår kund!

Detta söker vi:

För tjänsten krävs det att du studerar på minst 50% och kan avsätta 2-3 kvällar/nätter i veckan för arbete.

Det är ett krav att du har körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen då kollektivtrafiken är begränsad. Det finns goda parkeringsmöjligheter.

Erfarenhet av lager eller terminal sedan tidigare är meriterande, men din vilja att arbeta är det viktigaste! Vi ser gärna att du är initiativ- och ansvarvarstagande, självständig och handlingskraftig i arbetet.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, därför ser vi gärna din ansökan redan idag! Tjänsten planeras tillsättas omgående.

Sökord: Nattjobb, Lagerarbete, Terminal, Lager, Extrajobb

Sökord: Nattjobb, Lagerarbete, Terminal, Lager, Extrajobb
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 juni 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com