Tekniskt arbete på Øresundsbron för dig med CAD-kunskaper!

Tekniskt arbete på Øresundsbron för dig med CAD-kunskaper!

Har du erfarenheter inom CAD och vill stötta upp den tekniska avdelningen på Øresundsbron? Då har vi jobbet för dig.

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter för denna tjänst innebär att följa upp ändrade handlingar av den tekniska dokumentationen och göra ritningar i CAD. Områden som kommer att beröras är bland annat el, betong och stål.

För denna tjänst kommer du att vara en extra resurs på den tekniska avdelningen på Øresundsbron. Arbetstider är under kontorstider och du ska ha möjlighet att kunna jobba minst 8h i veckan. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till Øresundsbron på Lernacken i Malmö.

Detta söker vi:

För denna tjänst krävs det goda kunskaper i minst ett CAD-format. Det krävs att du är noggrann, har ett tekniskt intresse och vilja att stötta upp med det som behövs. Meriterande om du har en bakgrund inom el.
Tjänsten ska tillsättas omgående så sök redan idag!

Sökord: Ingenjör, El, Konstruktör, CAD

Sökord: Ingenjör, El, Konstruktör, CAD
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com