Teknikinformatör sökes till Infotiv i Skåne!

Teknikinformatör sökes till Infotiv i Skåne!

Har du flerårig erfarenhet som teknikinformatör och är ute efter nästa steg i din karriär? Vill du utvecklas i en konsultroll på expansiva Infotiv? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

Infotiv förnyar och förstärker organisationer. Infotiv erbjuder konsulter, lösningar och verktyg som hjälper deras kunder att med framgång utveckla och sälja sina produkter. Infotivs åtaganden kännetecknas av hög servicekänsla, snabbhet och leveransprecision. Bolaget är en del av NetGroup Engineering, en sammanslutning av bolag inom olika teknikområden som med över 1000 konsulter är Nordens största fordonskonsultbolag och är en ledande leverantör av produktutvecklingstjänster till Svensk fordonsindustri. Utöver fordonsindustrin är Infotiv även verksamma med kompetens mot tillverkningsindustrin samt andra industribolag.

Infotiv växer och söker nu en kompetent teknikinformatör för att komplettera deras team i Skåne. Att arbeta på Infotiv Information & Design innebär att arbeta dagligen med produktinformation. Du kommer att arbeta med att hjälpa kunder att beskriva & förklara hur deras produkter fungerar, används och repareras. I rollen som konsult sitter du hos Infotivs kunder och säkerställer att slutanvändare får en felfri produktinformation. Du arbetar konsultativt mot såväl medarbetare, leverantörer som specialister.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med start omgående efter överenskommelse, där du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag. Du kommer att utgå från Infotivs Malmö-kontor, men kommer under dina uppdrag att arbeta ute hos Infotivs kunder. Du kommer i denna tjänst vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till Infotiv. Avsikten är att du efter max 6 månader ska gå över till Infotiv.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har en ingenjörsbakgrund med inriktning maskinteknik, mekatronik, elektronik, data eller interaktionsdesign. Du har minst ett par års erfarenhet av en liknande roll som teknikinformatör. En bakgrund som konsult är meriterande, men inte ett krav. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal & skrift. Om du har kommit i kontakt med XML, STE eller S1000D är det högt meriterande.

Som person har du en god språklig och pedagogisk förmåga i kombination med känsla för layout. Du älskar att skriva, har en humanistisk ådra och ser användaren i fokus. Du har förmågan att koordinera och kommunicera med olika personligheter samt har ett öga för struktur.

Vill du vara en del av Nordens största fordonskonsultbolag? Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Sökord: Teknikinformatör, Teknisk Informatör, Teknisk Skribent, Technical Writer, Infotiv, Informationskonsult, Produktinformatör, Konsult, IT-konsult, XML, STE, S1000D
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com