Teamledare inom teknisk support till telekomföretag!

Teamledare inom teknisk support till telekomföretag!

Har du arbetat med teknisk support, secondline eller BackOffice? Har du ett tekniskt intresse och trivs i en ledande roll? Just nu söker vi en teamledare till telekomföretag i Malmö!

Information om uppdraget:

Företaget är beläget i Malmö och arbetar med telekomtjänster. Avdelningen fungerar som en intern supportfunktion, men även som en secondline support för kunder i svårare ärenden. I tjänsten kommer du att vara teamledare för de agenter som hanterar allt från in- och urkoppling av bredbandstjänster till interna statusförfrågningar gällande leveranser. Avdelningen arbetar också med ärenden som rör ekonomi så som avtals- och fakturafrågor. Din roll kommer innebära coachning och uppföljning av medarbetarna. I tjänsten kommer du vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till vår kund. Avsikten är att du ska bli en del av företaget inom snar framtid. Tjänsten är på heltid med arbetstider 8-18 och lokaler i centrala Malmö. För rätt peson finns utvecklingsmöjligheter inom företaget! Tjänsten startar så fort vi hittar rätt kandidat och vi ber dig skicka din ansökan redan idag.

Detta söker vi:

För tjänsten ser vi att du har ett tekniskt intresse, men kräver inte att du har någon omfattande teknisk erfarenhet. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av att leda ett team i någon form. Vi ser att du har erfarenhet av kundtjänst, BackOffice, administration eller teknisk support för att lyckas i rollen. Viktigt är att du kan parera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du är självgående och en riktig problemlösare! Du är även serviceinriktad i ditt arbetssätt och sätter kunden i centrum. Vi ser att du som söker är ute efter en långsiktig tjänst med utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se