Systemutvecklare med tekniskt intresse sökes till Omegapoint!

Systemutvecklare med tekniskt intresse sökes till Omegapoint!

Är du en vass utvecklare med kunskap inom C#, .NET? Eller har du tidigare arbetat med HTML, CSS och JavaScript? Just nu söker vi en systemutvecklare som vill ta chansen att arbeta i en konsultroll hos Omegapoint!

Information om uppdraget:

Omegapoint är experter inom Säker Applikationsutveckling. De är en ledande leverantör av IT-lösningar och tjänster där höga krav ställs på kvalitet, säkerhet och resultat. Omegapoint har idag 350 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Umeå. Deras kunder finns inom ett stort urval branscher både i privat och i offentlig sektor.

Inför årsskiftet behöver Omegapoint utöka sitt team med utvecklare i Malmö. Å deras vägnar söker vi nu därför dig som drömmer om att arbeta i en konsultroll där du får chansen att arbeta på utmanande och spännande kundprojekt och bidra med dina kunskaper och det du är bra på.

Arbetstider i tjänsten är kontorstider, måndag-fredag. Tjänsten är planerad att tillsättas så snart vi hittar rätt person för tjänsten. Du kommer att arbeta som konsult uthyrd till Omegapoint under en uppdragsperiod på 6 månader, med goda möjligheter till att därefter bli övertagen av Omegapoint.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som har en utbildning inom IT, minst på YH-nivå. Vi ser dock att du har ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Du brinner för utveckling, har ett stort tekniskt intresse och drömmer om att komma in på ett företag där du får möjlighet att anta spännande projekt, lära av mer erfarna kollegor och utvecklas i din arbetsroll.

Vi tror att du som söker har ett nytänkande arbetssätt och kompetens i moderna verktyg och ramverk. För att vara aktuell för tjänsten har du kunskap inom C#/.NET, HTML, CSS, Javascript samt andra moderna frontendramverk. Kompetens inom React är meriterande. Ett krav är att du behärskar såväl svenska som engelska flytande i tal och skrift.

Vill du jobba med IT, systemutveckling och affärsutveckling tillsammans med engagerade säkerhetsexperter? Lockas du av branscher där tekniken verkligen gör skillnad? Tycker du att konsultyrket verkar spännande? Då ska du arbeta hos Omegapoint! Hos Omegapoint blir du del av ett företag som kännetecknas av öppenhet, utveckling och engagemang. De värderar kunskap och utveckling på riktigt. För Omegapoint handlar kompetensutveckling om nyfikenhet och en vilja att lära av varandra. Hela tiden, varje dag.

Låter detta som tjänsten för dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Vänligen observera att alla frågor rörande denna tjänst hanteras av StudentConsulting.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com