Varuplockare till butik i Malmö/Lund!

Varuplockare till butik i Malmö/Lund!

Är du student och söker dig till ett aktivt extrajobb? Är du morgonpigg och gillar att jobba i ett högt tempo? Då har vi en tjänst för dig med start omgående!

Information om uppdraget:

Vi söker nu studenter som kan jobba extra i butiker runt om i Malmö och Lund. Arbetstiderna är förlagda främst mellan 06:00-10:00, måndagar - lördagar, men andra arbetstider kan också förekomma.

Arbetsuppgifter:
  • Omsortering av varor på lager
  • Paketering på pallar
  • Upplockning och frontning av varor i butik
Från varumottagning till att varorna står i hyllan behövs ett stort engagemang, tempo och rutin. Du behöver vara morgonpigg och ha stor servicevilja. Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd som konsult via StudentConsulting och jobbar hos vår kund.

Detta söker vi:

Krav för denna tjänst:
  • Du ska vara engagerad och hjälpsam
  • Du ska ha god fysik
  • Du ska jobba i högt tempo och vara noggran i ditt arbete
  • Du får gärna vara nyfiken och vara serviceminded
Meriterande om du har truckkörkort.

Om arbetsgivaren:

I och med rådande läget med Corona Covid-19 och dess påverkan på samhället har det uppstått ett behov av varuplockshjälp i Systembolagets butiker.
Detta arbete ser Systembolaget som en viktig del i helheten där vi tillsammans bidrar till målbilden och kundlöftet, varje dag.
Att sälja med ansvar är en del av Systembolagets samhällsuppdrag från staten. Försäljningsreglerna är direkt översatta från alkohollagen och oavsett roll och arbetsuppgift så bidrar alla våra medarbetare till detta uppdrag.
Kundlöftet är Systembolagets ledstjärna och värderingar genomsyrar allt dom gör: omtänksam, kunnig och inspirerande.

Sökord: Truckkörkort, Butik, Varuplock

Sökord: Truckkörkort, Butik, Varuplock
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com