Svensktalande & Norsktalende säljkonsulter för Verisure B2C

Svensktalande & Norsktalende säljkonsulter för Verisure B2C

I samarbete mellan Teleperformance Danmark och Verisure letar vi nu efter svensktalande & norsktalende säljkonsulter för Verisure B2C säljteamet.

Information om uppdraget:

Jobbet:
Som säljkonsult hos Teleperformance är ditt jobb att sälja och ha fokus på, vad som krävs för att skapa både högkvalitativ och skarpa sälj. Om du vill skapa resultat via telefon, tala med människor och arbeta tillsammans med ett vinnande team - så har du hittat rätt!

Verisure's säljteam arbetar i konkurrensutsatt miljö med högt och trivsamt humör.
Jobbet som säljkonsult för Verisure inkluderar B2C-försäljning och konsultation för nya kunder. Du har kontakt med potentiella kunder dagligen, analyserar deras behov och erbjuder marknadens bästa larm- och säkerhetslösningar.

Startdatum: 2 Mars 2020
Arbetstider: Vardagar mellan 10.00 - 18.00
Tjänsten är en heltidsanställning på 37 timmar per vecka.
Arbetsplats: Business Center Øresund, tæt ved Femøren Station, København

Detta söker vi:

Du är den personen, vi letar efter, om du:
  • Har hög energinivå och mod
  • Är målfokuserad och resultatorienterad, med starkt tro på egna förmågor
  • Är en konkurrenskraftig person, vill alltid vara nr 1 i laget men ändå velig till att utvecklas
  • Har ett start driv och tar inte ett nej som svar
  • Kan tillämpa säljtekniker
  • Talar och skriver flytande svenska eller norska
  • Är utåt och har god kommunikationsförmåga både i tal och skrift
Du ska ha minst fyra månaders säljerfarenhet, och det är viktigt att du är beredd att varje dag prestera ditt bästa med dina kunder via telefon och jobba i en konkurensutsatt miljö. Erfarenhet av larmlösningar är en stor fördel men inte ett krav.

Teleperformance erbjuder
Teleperformance ser till så att du får den utbildningen du behöver för att ständigt utvecklas och skapa framgång i ditt jobb. Det innebär att du arbetar nära chefer, kollegor och sammarbetspartners på Teleperformance, där du ständigt är i dialog om hur du kan utecklas inom sälj.

Teleperformance tror starkt på att en glad medarbetare ger alltid bästa resultat. Det är därför vi lägger fokus på en god och motiverande arbetskultur, där det finns plats för mångald och där vi arbetar framåt tillsammans.

Teleperformance är informell och du kommer att upptäcka att du kan snabbt kan göra en skillnad och sätta din individuella inflytan på jobbet.
Du kommer att ha en mängs olika verktyg och färdigheter som du kan tillämpa i livet och karriärsmässigt. Det är också möjligt att följe an av de olika karriärvägarina i företaget, både nationellt och internationellt.

Personalförmåner:
Hos Teleperformance erbjuder vi ett antal personalförmåner, till exempel: pensionssparande, gratis sjukförsäkring, lunch av Meyers kantin och naturligtvis finns det alltid gratis frukt och kaffe.

Intresserad? Sök genom länken, då vi har intervjuer och anställer löpandes.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com