Svensktalande Claims specialist sökes till Europeiska ERV i Köpenhamn

Svensktalande Claims specialist sökes till Europeiska ERV i Köpenhamn

Har du en gedigen erfarenhet som Claims Specialist, eller har du suttit som skadereglerare inom försäkringsområdet? Med din insikt i den svenska lagstiftningen är du en drömkandidat - och här har du drömjobbet!

Information om uppdraget:

Hos Europeiska ERV blir du en del av en attraktiv och oformell arbetsmiljö med fokus på både professionell samt personlig utveckling. Ett härligt team väntar på att ta emot dig på vårt kontor som ligger i centrala Köpenhamn.

Om arbetet
Som Claims Specialist blir du en del av den nordiska skadeavdelningen, som främst sitter med såväl enklare som mer komplexa skadeärenden från våra svenska privat- och företagskunder. Du kommer att utnyttja din kunskap inom försäkringsområdet, samt agera lösningsorienterat kring villkoren för komplexa ärenden.

Du kommer att hantera ärenden via telefon samt mail inom en bred skala av skadeärenden, såsom sjukdom, skador, evakuering, förseningar samt hemtransport, med mera. Varje dag väntar nya spännande arbetsuppgifter, och du kommer att lösa dem i tätt samarbete med dina kollegor, samt våra internationella samarbetspartner runt om i världen.

Som skadespecialist hos oss blir du nämligen en del av ett internationellt nätverk av liksinnande specialister och assisterande koordinatorer, som hjälps åt i det dagliga.
Du kommer att utvärdera typen av ersättning beroende på villkor, samt ta ställning till ersättningsbeloppet till kunderna. Du kommer att använda din kunskap inom assistansprocessen, kunskap kring klagomålshantering samt den svenska lagstiftning och villkor. Du kommer att uppleva en varierad vardag med en stor bredd av uppgifter.

Du får möjligheten att delta i till exempel säljprojekt samt ta initiativ till egna projekt och utvecklingsuppgifter, både lokalt samt i andra länder. Här kommer du automatiskt ta del av, samt vara en del av ett stort internationellt nätverk med kollegor på vårt ERV kontor samt samarbetspartner.

Öppningstiderna är ca 08.30-16.30, och teamet hjälper varandra med att hantera ärenden. Teamet är ett starkt lag av medarbetare med hög erfarenhet och en förmåga att kunna ta sig ann förändringar.

Utöver detta erbjuder Europeiska ERV ett attraktivt kontrakt med goda löne- och anställningsvillkor.

Detta söker vi:

Kvalifikationer
För att klara dig väl i rollen, är det en fördel att du:
  • Är bra på att kommunicera på svenska samt engelska, i både tal och skrift.
  • Har en gedigen erfarenhet som Claims Specialist eller har liknande erfarenhet av exempelvis skadereglering. Har du många års erfarenhet som skadereglerare, och har vetskap från olika försäkringsområden har du även goda förutsättningar att lösa arbetsuppgifterna.
  • Har kunskap inom komplexa försäkringsvillkor från flera områden.
  • Har kunskap inom svensk lagstiftning.
Du har en god förmåga att sätta dig in i komplexa frågor och har en bred kunskap inom försäkringsvillkoren på marknaden. Du utvecklar gärna din kunskap och vill dela med dig av den. Du är motiverad och ser framemot att bli en del av nya arbetsuppgifter och projekt, samt har lust att bli en del av en omfamnande och engagerad grupp av kollegor.
Vi ser framemot att höra från dig!

Praktiska detaljer
Kontoret ligger på Fredriksberg Allé 3, i hjärtat av Köpenhamn - endast en promenad från Köpenhamns huvudbangård.
Dina arbetstider kommer primärt vara mellan 08.30-16.30, med möjlighet för lite flexibilitet.
Start kommer att vara så snart vi har hittat rätt kandidat. Intervjuer kommer att hållas löpande.

Har du ytterligare frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare; Anne-Maja Kobbelgård, anne-maja.kobbelgard@studentconsulting.com eller på telefon 60131334.

Om Europeiska
Europeiska ERV är Danmarks största och äldsta reseförsäkringsbolagen, samt ingår i ERV international. De har över 90 års erfarenhet av att skapa trygghet samt säkerhet på resan. Största delen av de danska turisterna och resande tecknar deras reseförsäkring hos ERV. Denna tillit har Europæiske ERV uppnått genom att garantera personlig och snabb hjälp från experter inom området om något skulle hända.

Sökord: Claims, Claims Specialist, Försäkring, Reseförsäkring, Svenska

Sökord: Claims, Claims Specialist, Försäkring, Reseförsäkring, Svenska
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 6 nov 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com