Svensk/norsktalande kundtjänstmedarbetare/säljare till Elgiganten Köpenhamn

Svensk/norsktalande kundtjänstmedarbetare/säljare till Elgiganten Köpenhamn

Är du serviceminded ut i fingerspetsarna och drivs av utmaningar? Är du på jakt efter ett heltidsjobb med grymma arbetsvillkor i attraktiva Köpenhamn? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi medarbetare som brinner för att ge förstklassig service till Elgigantens kunder. Som medlem i Elgiganten-familjen erbjuds du bra arbetsvillkor, värdefull erfarenhet samt en social arbetsmiljö.

Nu har du möjligheten att bli en del av Elgigantens välkända verksamhet. Din vardag i deras nya Contact Center i Köpenhamn kommer bli fullspäckad, men också fylld med lärorika arbetsuppgifter.

Till uppstarten den 1 oktober söker vi nu medarbetare till två team; AfterSales och DirectSales. I AfterSales hjälper du befintliga kunder som har frågor, och i DirectSales pratar du med nya kunder som önskar att köpa en produkt hos Elgiganten.

Gemensamt för de två tjänsterna är att du via telefon, mail och chatt kommer arbeta med att besvara förfrågningar från svenska eller norska kunder. Tjänsten startar med en två veckors utbildning där du blir professionellt upplärd för att kunna vägleda kunden i bytesprocesser, besvara frågor om lagerstatus, leveransprocessen med mera.

Elgiganten erbjuder en fast tillsvidareanställning på heltid med en attraktiv lön på 19 500 DKK/25 500 SEK. Dessutom har du möjlighet att tjäna bonus upp till 3 500 DKK/4 500 SEK extra varje månad.

Det är enkelt att ta sig till Elgigantens kontor i Ørestad med både tåg och tunnelbana.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är effektiv och resultatorienterad. Vidare är du lättlärd, har god datorkunskap och har lätt för att lära dig nya system. Det viktigaste för tjänsten är dina personliga egenskaper, men om du har erfarenhet av service eller telefoni är detta mycket meriterande.

Låter detta som det rätta jobbet för dig? Ansök redan idag och bli en del av Elgigantens starka varumärke!

Sökord: svensktalande, kundservice, sälj, svenska jobb i Köpenhamn, jobb i Köpenhamn
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se