Studerande truckförare till företag i Malmö!

Studerande truckförare till företag i Malmö!

Letar du efter ett givande arbete och tycker om att köra truck? Besitter du ett truckkort? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu studenter för att köra truck på ett företag i Malmö! Vår kund producerar stärkelse, bl.a. potatis och majs. De har produktion och lager i Malmö. På deras lager lossar de över 25 000 pallar per år, samma antal skall givetvis in.

I tjänsten kommer du att köra truck och även hjälpa till att lasta på samt lasta av pallar. Därför är det bra om du är van eller inte har något emot fysiskt och montont arbete. Huvudsakliga truckar som skall köras är motviktstruck och låglyftare.

Arbetstiderna är förlagda mellan 07:30-16:00 måndag-fredag. De kommer primärt att behöva hjälp v.24 men även v30-34. Under tiden mellan dessa vecka ska det även vara möjligt att komma in vid kort varsel.

Du kommer att vara anställd av oss men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning sedan innan och gärna har arbetat inom livsmedelsbranschen sedan tidigare. Du ska vara noggrann, självgående och kommunikativ. Krav är att du besitter truckkort A+B.

Låter detta som något för dig, tveka då inte utan sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se