Studerande truckförare sökes till spännande företag i Malmö!

Studerande truckförare sökes till spännande företag i Malmö!

Är du en positiv och noggrann student som besitter truckkort? Har du tid över på lördagar och känner att du är på jakt efter ett sommarjobb? Spana då in detta!

Information om uppdraget:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara orderplock med hjälp av truck på ett kyllager i Östra hamnen i Malmö. Du kommer att i ett team tillsammans med andra studenter hantera plock samt av- och pålastning när det inkommer nya kundordrar. Ett aktivt arbete med gratisträning i form av fysiskt krävande moment.

I huvudsak kommer du arbeta lördagar under dagtid men det finns chans att arbeta några pass här och där under veckodagarna. I sommar kommer det finnas tillfälle att arbeta uppemot heltid. Ta tillfället i akt och säkra sommarjobbet, är man även framstående på arbetet finns det chans att bli vidareanställd som student under höstterminen och vidare in på vårterminen. Är det just dig vi söker? Tveka då inte en sekund att kasta in en ansökan.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs noggranhet, ett eget driv, samt att du vågar ta eget ansvar men givetvis även att du är en lagspelare. Arbetet är fysiskt krävande vid enstaka tillfällen och därav underlättar det om du inte har en rädsla för tunga lyft. Lokalen det arbetas i är relativt kall, med temperaturer neråt +3 grader, det ska alltså inte vara ett hinder för dig i ditt arbete. Det är även ett krav att du skall vilja arbeta hela sommaren.

Har du kört truck i form av modell A eller B innan så är det meriterande men det är givetvis inget krav.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vårt kundföretag.

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, så låter det intressant, sök redan idag! Jobbet kan vara ditt! Söker gör du via www.studentconsulting.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se