Studerande truckförare sökes omgående för nattarbete!

Studerande truckförare sökes omgående för nattarbete!

Är du studerande och vill jobba extra i vår och sommar som truckförare/lagerarbetare på en stor terminal i Malmö? Gillar du arbete i högt tempo och i team? Då har vi det perfekta jobbet till dig!

Information om uppdraget:

VI söker nu för vår kund som är belägen i Östra hamnen i Malmö en truckförare som vill arbeta extra under våren och sommaren, det finns även en möjlighet till behov i höst. Arbetsuppgifterna kommer bestå av truckkörning med Truck A och behörigheten som krävs är A2, A3, A4.

Arbetstiden är på nattid och passen kommer främst att vara mellan 01.30-06.30 på vardagar, men tiderna kan komma att justeras lite allt eftersom.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund.Tjänsten kommer att starta igång i början av april.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande på universitet eller högskola och har minst 1 år kvar på dina studier och ser långsiktigt på detta extrajobb och sommarjobb. Vi behöver att du är tillgänglig för att jobba minst 2 pass per vecka under terminerna samt under hela perioden i sommar.

I tjänsten krävs det även att du:
  • Är flexibel som person och trivs med att lära dig nya saker.
  • Trivs bra med att arbeta under högt tempo i en fartfylld miljö.
  • Har truckkort A. Truckkort B samt erfarenhet av truckkörning anses vara meriterande.
Tycker du att tjänsten låter intressant? Sök redan idag, vi arbetar löpande med intervjuer och urval.

Sökord: Terminal, Lager, Truckförare, Sommarjobb, Extrajobb

Sökord: Terminal, Lager, Truckförare, Sommarjobb, Extrajobb
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com