Studerande truckförare sökes för spännande extrajobb i Malmö!

Studerande truckförare sökes för spännande extrajobb i Malmö!

Vill du ha ett arbete som truckförare utanför dina studier på ett spännande företag? Är du noggrann och har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget:

Vi söker nu noggranna truckförare till ett spännande företag i Malmö.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av truckkörning där du hanterar höga pallar med aluminiumburkar med hjälp av truck. Då dessa pallarna är väldigt höga krävs det också att du använder en speciell kamera i arbetet som är placerad på trucken.

Vi ser gärna att du är studerande minst 1 år till och kan arbeta minst 2 vardagar i veckan. Arbetstiderna är vanligast mellan 9:00-17:00 men det kan även förekomma andra tider mellan 6:00-22:00 då produktionen är öppen dessa tider. På sommaren kan behovet bli större och det finns då möjlighet att jobba mer.

Kundföretaget är en leverantör av metallförpackningar för drycker, livsmedel och hushållsprodukter. De är ledande dryckesmakare med produktionsanläggningar runt om i världen. Lokalerna är ute i Fosie, Malmö.

Detta söker vi:

Som person behöver du vara noggrann, försiktig i ditt arbete samtidigt som du kan ta egna initiativ och inte är rädd för att hugga i. Krav är att du har truckkort B1 och att du har erfarenhet av att köra truck sen tidigare.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se