Studerande sorterare/terminalarbetare!

Studerande sorterare/terminalarbetare!

Vill du ha ett fartfyllt spännande extraarbete under julen? Läs då vidare! Nu söker vi studenter som under december vill arbeta extra på en brevterminal i Malmö.

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna består främst av att sortera brev där du kommer bli upplärd på terminalen. Du kommer arbeta tillsammans med många andra studenter och kollegor!

Arbetstiderna kommer främst att vara med start klockan 16:00 och med en öppen sluttid. Du kommer gå en upplärning för en specifik kompetens där man sorterar brev för att kunna arbeta med detta mer självständigt. I tjänsten är det också viktigt att vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel.

Det är obligatoriskt att kunna arbeta med start från 5:e december fram till 23:e december. Då ska det finnas en tillgänglighet på minst 3 kvällar i veckan räknat från måndag - fredag.

Kundföretaget ligger i Östra hamnen i Malmö. Du blir anställd av StudentConsulting och arbetar som konsult till kundföretaget.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
  • Student på minst 50% i höst
  • Fyllda 18 år
  • Du är flexibel och arbetsam
  • Du kan arbeta minst 3-4 pass i veckan
Personliga egenskaper som krävs är noggrannhet, effektivitet och att kunna följa instruktioner.

Tycker du att tjänsten låter intressant? Sök redan idag, vi arbetar löpande med intervjuer och urval.

Sökord: extrajobb, sortering, student, terminalarbete, lager

Sökord: extrajobb, sortering, student, terminalarbete, lager
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com