Studerande receptionist sökes till välkänt möbelföretag i Malmö!

Studerande receptionist sökes till välkänt möbelföretag i Malmö!

Söker du ett serviceinriktat extraarbete vid sidan om studierna? Har du ett gott kundbemötande, är socialt utåtriktad och trivs med administrativa uppgifter? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu efter en driven och serviceinriktad student som vill arbeta extra som receptionist på ett tjänstekontor till ett stort och välkänt möbelföretag med intresse för livet hemma.

I rollen som receptionist hos det aktuella företaget kommer du ingå i ett glatt, serviceinriktat och härligt team som är ansiktet utåt gentemot företagets besökare och interna kollegor.

Arbetsuppgifter som du kommer ha tillsammans med befintlig personal:
  • Ansvara för att välkomna och ta emot besökare
  • Vara behjälplig vid mötesbokningar och administrativa uppgifter
  • Hantering av samtal och mail samt andra frågor som besökarna kan tänkas ha.
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra, med start efter överenskommelse. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult uthyrd till vår kund. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten vill vi gärna att du är student och är tillgänglig för att arbeta minst två vardagar i veckan.

Som person är du flexibel, serviceinriktad, ansvarstagande och kommunikativ.
För att trivas i tjänsten ser vi också att du är bekväm i en internationell miljö och trygg i det engelska språket. Vi ser det som en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av service och har förmågan att hålla humöret uppe även i stressiga situationer och bibehålla en hög servicenivå.

För vår kund är gemenskap, entusiasm och ödmjukhet samt en ständig vilja till förnyelse viktiga värderingar vilket vi också söker i personen som ska tillsätta tjänsten.

Som receptionist erbjuder vi dig ett spännande extrajobb i ett internationellt växande företag med en stark och levande kultur. Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och kommer tillsätta tjänsten omgående.

Sökord: Reception, kundservice, service, kundmottagning, kundkontakt
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 sept 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com