Studerande produktionsperonal sökes till livsmedelsföretag!

Studerande produktionsperonal sökes till livsmedelsföretag!

Är du student, har minst 2 år kvar på dina studier och vill jobba extra i produktionen på Skånemejerier? Då kan detta var någonting för just dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu två studerande produktionsmedarbetare till en av våra största kunder, Skånemejerier. Du kommer du ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag som natt i produktionen.

Som produktionspersonal kommer din främsta uppgift vara att fylla på tomma pappersförpackningar samt se till att hålla igång maskinerna. I dina arbetsuppgifter ingår det att vara allmänt behjälplig ute i produktionen. Detta innebär att du bland annat kommer vara med att sköta en av de större maskinerna, transportera vagnar samt utföra enklare underhåll av maskinerna samt städning.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd som konsult till Skånemejerier

Detta söker vi:

Du som söker detta uppdrag ska vara student på högskola, universitet eller Komvux, ha hög arbetsmoral samt vara punktlig och noggrann. Du ska kunna arbeta minst tre pass i veckan och vi ser även att du har ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel. Har du erfarenhet från lager- eller produktionsarbete sedan innan är det meriterande. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och trivs med fysiskt och monotont arbete.

Du ska ha möjlighet att ta dig till Fosie alla tider på dygnet. Bor du inte i Malmö är det krav att du har tillgång till bil. Om du har truckkort är detta meriterande men inte ett krav.

Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se