Studerande produktionsmedarbetare/maskinoperatör sökes för extrajobb!

Studerande produktionsmedarbetare/maskinoperatör sökes för extrajobb!

Nu söker vi truckförare/produktionsmedarbetare till vår kund i Malmö! Är du noggrann, ansvarstagande och en lagspelare som är på jakt efter ett långsiktigt extrajobb vid sidan av dina studier? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vår kund är ledande inom livsmedestillverkning i Europa och producerar kryddor som levereras till deras kunder. Företaget är en kundfokuserad organsiation som är under ständig utveckling och är verksamma i 75 länder. Du blir anställd som konsult och utför arbetet hos vår kund!

I rollen som produktionsmedarbetare är du tillsammans med dina kollegor ansvarig för tillverkningen av företagets produkter. Detta kan ske genom arbete på olika stationer, där man till exempel arbetar med att hälla i och blanda kryddor i en beredare eller förbereder ettiketer. I början av arbetet ges en mycket väl genomförd introduktion med erfarna kollegor.

Arbetet är till största del förlagt under dagtid mellan 07-16, men kan även förekomma under kvällstid vid vissa tillfällen. Företaget finns i Toftanäs i Malmö med bra förbindelser och tjänsten planeras starta omgående!

Detta söker vi:

I tjänsten är det ett krav att du studerar på komvux eller högskola/universitet på minst 50% och planerar att studera i minst 1 år framöver.

Vi söker dig som:
  • Har truckkort med ledstaplarbehörighet eller är beredd att ta truckkort för tjänsten.
  • Är tillgänglig för arbete minst 2 vardagar i veckan.
  • Är ansvarstagande, engagerad och noggrann i ditt arbete.
  • Har en grundläggande datakunskap.
  • Det anses även vara meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom produktion eller en bakgrund inom livsmedel.
Vi arbetar löpande med urval och kommer tillsätta positionerna så fort vi hittar rätt kandidat, därför uppmanar vi dig att söka redan idag!

Sökord: Truckförare, Extrajobb, Lager, Produktion, Maskinoperatör

Sökord: Truckförare, Extrajobb, Lager, Produktion, Maskinoperatör
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com