Studerande produktionsarbetare till välkänt IT-företag i Lund!

Studerande produktionsarbetare till välkänt IT-företag i Lund!

Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb som produktionsarbetare på ett välkänt företag i Lund? Då har vi en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu studenter för jobb som produktionspersonal på ett IT-företag i Lund. Du kommer i tjänsten att arbeta extra på företagets produktionsavdelning.

Arbetsuppgifterna består i en blandning av;
  • Kvalitetstestning av företagets elektronikprodukter.
  • Enklare monteringsarbete.
  • Paketering av produkterna
Arbetstiderna är måndag-fredag kl: 07.00-16.00. Vi arbetar både med schemaläggning vecka för vecka men även att du kan kontaktas med kort varsel vid exempelvis sjukfrånvaro. För att vara aktuell måste du kunna arbeta minst 2 dagar per vecka under terminerna.

Arbetet inleds med en introduktion på 10 arbetsdagar under en 3-veckors period och vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extraarbete.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som är studerande på komvux, högskola eller universitet och vill ha ett långsiktigt extraarbete. För att bli aktuell för tjänsten måste du kunna arbeta minst 2 dagar i veckan.

Om du har erfarenhet av liknande arbete sedan innan är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du som person är noggrann, strukturerad och självständig i ditt arbete. Om du har ett tekniskt intresse är även det meriterande.

Är du den vi söker? Sök då tjänsten redan idag då vi arbetar löpande med urval och intervjuer!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se