Studerande packpersonal sökes till livsmedelsproduktion!

Studerande packpersonal sökes till livsmedelsproduktion!

Har du ett flexibelt schema i skolan och ute efter ett roligt extrajobb? Läs då vidare, vi har kanske jobbet för dig?

Information om uppdraget:

Vår kund är ett familjeägt företag placerat i Malmö, de producerar köttfärsprodukter som köttbullar och pannbiffar. I takt med att företaget expanderar söker de mer personal.

De initiala arbetsuppgifterna innefattar packning av färdiga produkter, arbetet görs på band och i renrum så hygienen är väldigt viktig.

Detta är ett extrajobb för sig som studerar på högskola, universitet eller Komvux. Vi förväntar oss att du kommer ha möjlighet att jobba minst två pass i veckan vid sidan av dina studier, passen kommer variera mellan 13:00 - 21:00 eller 16:00 - 21:00 måndag till fredag. Tjänsten förväntas att starta omgående.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare men det är viktigaste är att du har viljan och engagemanget för att göra ett bra jobb!

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund som är placerad i Östra Hamnen i Malmö

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker är:
Lättlärd
Engagerad
Fysisk uthållig
Ordningsam
Noggrann

Krav:
För att söka tjänsten behöver du vara studerande på minst 50%


Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt kandidater.

Sökord: Extrajobb, Studentjobb, Livsmedelsproduktion, Packare

Sökord: Extrajobb, Studentjobb, Livsmedelsproduktion, Packare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se