Studerande och intresse för extrajobb inom IT?

Studerande och intresse för extrajobb inom IT?

Är du student och ute efter ett kortare extrajobb? Har du ett fritidsintresse för teknik? Då kan vi ha en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu IT-tekniker till vår kund CGI. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att byta operativsystem från Windows 7 till Windows 10 och du kommer informera användaren om det nya operativsystemet. I rollen som IT-tekniker kommer du ingå i ett team där ni planerar tillsammans och åker ut till CGIs kunder. Arbetet kommer att innebära kortare resor inom regionen varpå körkort krävs.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid på minst 2 dagar per vecka, men möjlighet finns även att jobba upp till heltid om man vill och kan. Du blir anställd av StudentConsulting men du arbetar ute hos CGI och deras kunder. Tjänsten är planerad att starta omgående och pågå cirka 4 månader framåt, men det kan komma att förlängas.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:
  • Är studerande, gärna inom IT-området.
  • Har god datorvana, gärna av Windows 10, One Drive och Office 365.
  • Innehar B-körkort.
Som person ser vi att du är pedagogisk, ansvarsfull och utåtriktad. Det är viktigt att du är social och att du vågar tala i grupp då arbetet till stor del kommer gå ut på att kommunicera nyheterna i den nya plattformen för de användare som får sina datorer installerade.

Stämmer ovanstående in på dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande

Sökord: Extrajobb, IT, Teknik, IT-tekniker, Onsite, Support, Teknisk Support, Student, CGI, Windiws, Utrullning, Resa
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se