Studerande maskinoperatörer sökes till nytt uppdrag på Skånemejerier!

Studerande maskinoperatörer sökes till nytt uppdrag på Skånemejerier!

Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb, tycker om problemlösning och som är redo att anta en ny och spännande utmaning på en ny maskinlinje!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Skånemejerier är ett företag som satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och du kommer här att ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag, kväll som natt på en helt ny maskin som tillhör kyllagret.

Dina arbetsuppgifter som maskinoperatör på kyllagret kommer vara att sköta maskinen. Du ska se till att den fungerar som det ska och att allt flyter på, du kommer också hämta emballage med hjälp av truck. Du ska vara intresserad av maskiner och vara en person som tycker om och drivs av att lösa eventuella problem som uppstår. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha truckkort A.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd som konsult till Skånemejerier. Tjänsten har som avsikt att starta vecka 9, det kommer finnas pass både dag, kväll och natt hela veckan måndag-söndag, till en början kommer det vara störst fokus på helgjobb. Under sommaren ser vi att du ska kunna arbeta heltid.

Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. De har fyra anläggningar i södra Sverige: på den största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av våra färskvaror, på de två enheterna i Kristianstad produceras ost och förädlar och packar den. I Hjo finns den ekologiska tillverkningen.
Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen, världens största ostproducent.

Skånemejerier arbetar för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Slutkandidat till tjänsten kommer därför att bli ombedd att presentera ett utdrag ur belastningsregistret samt genomföra ett drogtest. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Detta söker vi:
  • du studerar på minst 50 % och vara student minst 1,5 år till
  • du ska ha hög arbetsmoral
  • du ska vara punktlig och noggrann
  • du bör ha ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel
  • du bör vara tekniskt intresserad och tycka om att lösa preblem
  • erfarenhet av lager- eller produktionsarbete sedan innan är meriterande men det är ännu viktigare att du har viljan att göra ett bra jobb
  • som person har du lätt för att samarbeta med andra och trivs med fysiskt och stundtals monotont arbete.
Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Sökord: Skånemejerier, Maskinoperatör, Sommarjobb, Extrajobb, Produktion

Sökord: Skånemejerier, Maskinoperatör, Sommarjobb, Extrajobb, Produktion
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com