Studerande lagerarbetare till familjärt företag!

Studerande lagerarbetare till familjärt företag!

Är du student med truckkort och trivs med att arbeta i högt tempo? Har du möjlighet att kombinera studierna med en flexibel 50% tjänst? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är verksam inom tvätteriindustrin och dina arbetsuppgifter kommer innefatta lagerarbete där du på egen hand eller tillsammans med kollega kommer hantera varierande arbetsuppgifter likt in och utleveranser, montering och demontering av tvättvagnar med mera. Arbetet sker mån-fre mellan 08-16.30 och det är viktigt du är flexibel i ditt schema. Företaget är beläget i Malmö i närheten av Bulltofta med goda pendlingsmöjligheter.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund Heinex AB. Tjänsten har start i slutet av augusti och vi jobbar med löpande intervjuer.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara/ha:
  • Truckkort A
  • Studera minst 50% på universitet, högskola eller komvux.
  • Kunna arbeta 2,5 pass i veckan under terminerna.
  • Fysisk stark och inte rädd för att ta i.
  • Lagererfarenhet är inget krav men meriterande.
Som person är du initiativtagande, självständig och flexibel. Du ska fungera bra i grupp men trivas med självständigt arbete också. Dessutom ska du vara nyfiken och ha en stor vilja att lära dig mer.

Heinex AB är ett familjärt företag som funnits sedan 1930-talet. De är verksamma inom tvätteriindustrin men har även kunder inom sjuk- och vårdhem, landsting, kommuner, hotell, mattuthyrare m.fl.

Sökord: 50%, Lagermedarbetare, Truckkort, Student, Extrajobb

Sökord: 50%, Lagermedarbetare, Truckkort, Student, Extrajobb
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com