Studerande lagerarbetare sökes till blomsterlager i Malmö!

Studerande lagerarbetare sökes till blomsterlager i Malmö!

Vill du ha ett flexibelt och roligt extrajobb vid sidan av dina studier? Nu söker vi dig som studerar och söker ett aktivt extrajobb på lager!

Information om uppdraget:

Det är ett tempofyllt och roligt arbete som stundtals är fysiskt krävande. Arbetsuppgifterna kommer delvis vara att sortera kartonger efter etikett från en del av lagret till den andra- dessa kartonger kan väga upp till 15-20 kg. Uppgifterna kommer också innebära att packa upp och plocka på ett löpande band utefter beställningar.

Arbetsplatsen är belägen i Fosie i Malmö och arbetstiderna är vardagar, oftast 06-15 eller 15-21 och det kan även förekomma vissa lördagar. Uppdraget kommer att börja omgående och är långsiktigt. Vi söker dig som vill jobba två-tre pass/vecka.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tillsättning kommer ske omgående.

Detta söker vi:

Som person ser vi att du är flexibel, strukturerad och en god lagspelare. Det krävs även att du har en positiv inställning samt att du trivs med det fysiska arbetet som lagerarbetet innebär Vidare ser vi att du är en öppen och intiativtagande person. Låter detta uppdrag intressant? Sök tjänsten redan idag, vi tillämpar löpande urval och intervjuer!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se